Julkaistu

NÄKYSTIN®

Näkystin®
Näy pehmeästi, kevyesti ja äänettömästi.
Tuotteet ovat kauniita kuin koru, loistavat käytössäsi ympäri vuoden.
Näkystin® on rekisteröity tuotemerkki.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Näkystin® -heijastavalle tuotteelle Avainlipputunnuksen.

Materiaalina käytetty kaksipuoleista heijastavaa kangasta, joten Näkystin® näkyy aina.
Heijastinkankaalla EN ISO 20471:2013 ja ANSI /ISEA 107 sertifiointi.

Teemme Näkystimiä myös tilauksesta.
Koirarotuja, hahmoja, liikelahjoja.
Tarjouspyynnöt yhteydenottolomakkeella tai asiakaspalvelu(at)zirkonella.fi

Suunnittelemme juuri teidän tarpeisiinne sopivat tuotteet.

Julkaistu

KORUT

Kun yhdistetään tarina ja materiaali, luodaan tuotteita joilla on sielu.

Music-38

Ensin oli paperi. Seuraavaksi ajatus. Lopulta syntyi korusarja, Music-38 sarjan korut on tehty aidosta vanhasta nuottipaperista vuodelta 1938. Jokainen koru on ...

Emilia -huivikorut

Kynsilakalla kuvioitu taideteos on uniikki. Jokainen koru on maalattu käsityönä Tuusulassa, Suomessa. Korujen materiaali korumetalliseos, kynsilakka ja lasi. Korusarjassa kuuluu ...

Muut korut

Korvamadot, Oma-Aika, Moody moon, Huivikorut. Jokaisella tuotteella on tarina, jutussa punainen lanka. Uudet tuulet ja materiaalit vievät mukanaan,  näin syntyy ...

Julkaistu

MIXED MEDIA

Mixed Media
Mixed media eli sekatekniikka tarkoittaa taidetta, jossa yhdistellään eri tekniikoita ja materiaaleja samaan teokseen.

Gesso on valkoinen, peittävä, syntteettinen yleispohjustusaine, jota perinteisesti on käytetty huokoisilla pinnoilla estämään värien liiallinen imeytyminen pohjamateriaaliin ja toisaalta se tarjoaa väreille optimaalisen kiinnitysalustan. Gesso myös vahvistaa pohjaa ja luo siihen tekstuuria.

Gessolla voidaan pohjustaa lukuisia erilaisia rasvattomia materiaaleja. Koska gesso ennemminkin kiinnittyy pintaan kuin imeytyy siihen, tulisi pinnan olla hieman karkea. Sopivia pintoja ovat pellava- ja puuvillakangas, paperi, kartonki, pahvi, kovalevy, lastulevy jne. Gesso levitetään leveällä litteällä siveltimellä, paletti- tai muulla veitsellä, vanhalla luottokortilla tai maalaustelalla.

Gesso kuivuu muutamassa tunnissa munankuorenkiiltoiseksi, joustavaksi, vettä kestäväksi, erittäin lujaksi ja kellastumattomaksi kerrokseksi.

Gessolla pohjustetulle pinnalle voidaan maalata kaikilla väreillä, kuten öljy-, akryyli- ja vesiväreillä. Välineet tulee puhdistaa välittömästi käytön jälkeen vedellä ja saippualla. Erityisesti leimasimet kannattaa puhdistaa heti käytön jälkeen.

Mustassa gessossa titaaninvalkoinen väripigmentti on suoraan korvattu mustalla pigmentillä.

Gessoa voi käyttää myös erilaisten sabluunoiden ja maskien kanssa. Tällöin maski asetetaan paperia vasten ja luottokortin avulla gessoa levitetään maskin päälle ja poistetaan maski varovasti heti kun gesso on levitetty.

Mixed mediassa voi käyttää mitä erilaisimpia materiaaleja, paperin lisäksi voit käyttää metallia, puuta, kaikenlaista löytötavaraa, muovia ja kangasta. Materiaalien kiinnittämiseen voit käyttää esimerkiksi Gel Mediumia.

Kuivuneen työn voi värjätä vaikka suihkutettavilla musteilla. Päälle voi lisätä glitterliimaa ja splash! Ink –roiskemusteita.

Julkaistu

PAPERISTA

Jääkiekko aiheiset rippikutsut ja -onnittelut

Paperista ja Paperilla
Kortit arkeen ja juhlaan.

– syntymäpäivät
– lapsen syntymä
– ristiäiset
– tupaantulijaiset
– kihlat
– häät
– parane pian
– surunvalittelut
– kutsu
– kiitos

Kauniiseen ja persoonalliseen korttiin kirjoitettu onnentoivotus tai runo on erityinen tapa muistaa ystävää, rakasta tai sukulaista.
Uniikki kortti muistuttaa antajastaan.
Kaunis ja yksilöllinen kortti on erityinen lahja, joka jää mieleen.

Muista kortilla myös yhteistyökumppaniasi.
Käsintehty kortti on yksilöllinen liikelahja. Kortti jättää hyvän mielikuvan antajastaan ja se säilyy saajansa pöydällä tai ilmoitustaululla pitkään.

Valmistamme kortteja tilauksesta teille, yrityksellenne tai yhteisöllenne.